Saturday, October 8, 2011

Feeling2...retis ke ko

Sekali sekali ahkak nak jugak feeling2 retis weh walaupung hakikatnya tak macam retis. saja nak tunjuk baju kain peryyyy tuh. ahkak tak mampu nak beli kain rege lebih dari 50 hengget nih, ada yang terlebih tu budget orang bagi jer kihkihkih. ni pung SIL ahkak yang hadiahkan jauh nun dari Jakarta mari.

Tapi tang minum kopi, ahkak sanggup je nak keluar duit walaupung rege lebih dari 10 hengget...demi tekak sendiri sudah. bukan apa, ahkak tengah pening2 lalat bila buat BW tadi sebabnya ada banyak sangat musik2 yang menyesakkan telinga kepala ahkak ni. kesimpulannya...lu pikirlah sendiri

4 comments:

Eri-chan said...

jangan buat blog letak lagu2..kasi pening kepala...walaupun lagu2 tu tuan blog suka nak layan, readers yang nak baca blog boleh mati minat nak baca fasal rasa kena paksa dengar lagu2 pilihan tuan punya blog. in the end....macam aku terus je stop nak baca...

baju ko cantik..aku kenan..hari tu masa bulan pose jual kat JJ dan siap. tak berani beli pasal shape aku "best" sangat..hahahah

Ann Ishak said...

hahaha sama rasa kita ni

Mimy Hamid said...

baju agak besor nampak nya..heheh kurus si pemakai

Ann Ishak said...

habislah nak kena kecikkan semua baju semula