Monday, October 24, 2011

Kunang Kunang Restaurant

So so je aku rasa makanan dekat sini, suasana memang tak menepati citarasa aku yang sukakan keadaan yang terang benderang berbanding tempat ni yang ala2 suram2 kuku ni memanglah tak IN dengan aku.

Tapi itu ikut tekak aku lah ye...kalau korang nak cuba try test pun tak salah, ada jugak makanan yang sedap macam tauhu bakar. aku order sampai 2 kali tauhu bakarnya...tak puas lagi makan, mau bila2 aku datang lagi semata nak makan tauhu bakar dekat sini.

Takde apa sangat nak citer, cuma ni je tempat yang aku dengan Faizal datang for our dinner tonight.

4 comments:

Mimy Hamid said...

kunang kunang ada yg best...tekak ai suka calamari fried...

Eri-chan said...

mmg tauhu bakar dan calamari ring tu best

iduraz said...

haii..kita suka calamary dia...sedap n rangup...hehehe
psst: salam kenal dr saya, keep in touch yer

Ann Ishak said...

salam kenal jugak...thanks ye