Wednesday, October 12, 2011

Meh clearance warehouse

Eheh Sogo Clearance Warehouse datang lagi...best ni, ahkak kalau tiba waktu2 dinantikan ni sanggup weh ambik cuti serta merta sebab insyaAllah memang penuh ya hamatlah Sogo tu nanti sampai nak bayar kena 'Q' panjang macam nak naik lrt. alamatnya suasana di tempat kerja bertukar menjadi sunyi sebab ramai yang cuti terancang agenda tersembunyi hihihi. warehouse clearance ni bermula dari 13-16 Oct 2011, bersamaan besok sehingga Ahad ini. banyak hari untuk korang pergi shopping di Sogo ni. tak dapat pegi besok, lusa, tulat pun ada sales lagi kan.

Polo, Bonia, Hallmark eh...banyak lagilah jenama2 yang terkenal untuk house furnishing, childrenswear dan fashion wear yang sale nya up to 70%. korang2 yang takde atau belum menjadi pemegang Sogo Member Card, haruslah dari sekarang cari kawan2 yang ada card untuk mengendang pergi bersama. yang dah ada card tu boleh bawak lagi 2 orang kawan, ahli keluarga or sapa2 saja untuk shopping di Sogo nanti. eh pegilah ye, manelah tau terjumpa pulak kita nanti dekat Sogo tu ha...tegur tau

korang besarkanlah image yang ala2 besar lagi semut halus dekat umah ahkak nih

Hari ni ahkak gembira di hati sebab dapat menemankan kawan ahkak ni makan cake sempena anniversary perkahwinan dia yang ke 7 tahun...sambil feeling ahkak jadi laki pinjaman dia sambil practice nak bagi kata romantika d amor pulak...kelas ko jah. semoga berbahagia dan di rahmati selalu bersama suami dan anak tercinta ye.

4 comments:

Chik Att said...

poket dah clear ni ...cam noo ...

Mimy Hamid said...

ala takde kad sogo...pinjam fokus cari baju baby je ni..

Eri-chan said...

alekkkkk takde wang..mahu simpan..bulan ni byk wang habis kat petrol..huhu

Ann Ishak said...

muahahaha bantai koranglah, yang penting bijak berbelanja