Tuesday, October 25, 2011

NO show me pink...colorfull aku bagi

Alahaiiiiiii sedapnya bila dapat Royal Mousse Chocolate, tak kisahlah hujan lebat mane pun...sejuk sampai ke tulang ke, tetap jugak gigih pegi makan ice cream dekat Baskin Robbins.

Takde maknanya aku nak tunggu 31 haribulan, kalau dah teringin tu terjah aja...lagi pun lambat lagi nak sampai 31 pun, hari ni baru 25 lah.

Ini pun bagi membalas jasa khidmat baik mamat ni sebelum tu dan dah janjikan nak belanja makan ice cream, since ada masa terluang bersama...apa salahnya jom la. keadaan kedai pun memang tak sibuk langsung cuma seat adalah terhad. ada beberapa keluarga dalam kedai ni, ada seat kosong kami duduk situ.

tak pasti mamat ni ambik perisa apa, in choc dipped waffle

royal mousse choc + strawberry cheese cake in choc dipped waffle jugak untuk ku yumyummmm

Bila dah rasa ice cream ni, sumpah memang nak datang lagi weh...sedap sangat tapi cuma satu jelah harga tu agak membunuh jugak. tapi untuk tekak sendiri takpekan, bila lagi nak treat diri sendiri dengan orang yang tersayang ye dak.

Siap adik yang cashier tu cakap dekat aku, "kak...selalu orang datang sini pakai pink color, akak ni datang very the colorfull...meriah betul". lepas tu aku balas, "akak takde baju color pink dek...masaklah pulak nak mencari pink baru boleh datang kan".

Mehlah datang JJ AU2 untuk menikmati ice cream Baskin Robbins, baguslah dekat dengan rumah. kalau jauh2 tak jugak berlayan kan.

my love, my sweetheart...thank you sooooo much for everything

total untuk 2 ice cream yang kami makan ari ni : RM37++

3 comments:

Mimy Hamid said...

ok pe makan sesekali sedap..nk try gak la nanti..yg ni tak pernah rasa

*assyiera* said...

emm... lazatnye..
untung la dpt rase..
kalau la BR tu ade depan mata, fuhh.. syioknyee~

nak tanye sat, awat tunggu 31hb?
[hihi, nak tolong celebrate bday saye yea?]
nanti pos kan tau~ huhu..

kak wat saye ngidam lak~

satu lagi, satu lagi..
pakai baju pink tu mmg perlu ke?
ke gane? [ke macammana*ter ganu pulak]

ups, sory banyak lak tanye~

*sebab saye suke makan!!!

Ann Ishak said...

assyiera oh dear...tak menjadi masalah bertanya banyak. nanti kita postkan date 31st tu ye, eh bulan ni ker?!!