Friday, October 14, 2011

Pappa kaya lagi

Suami saya memang suka sangattttt makan dekat PappaRich ni, almost every week kami akan melaburkan hasil keringat dekat sini. tak pulak penah saya dapat apa2 special menu ker apa huhuhu...tapi dek rasa makanan yang sedap, layan jelah. ingatkan masa ni nak tengok wayang tapi nan hadolah weh...ticket wayang dah sold out, baru je nak layan tengok citer Jet Li yang baru tuh. layaknya makan jelah ye.

lepak sini memalam memang syokkkkk

sup ni memang saya tak penah lepas untuk order, tekak belum mengembang lagi nih so boleh order lagi next time

kopi ais

nasi lemak kot...tahlah

hot honey lemon tea

Kalaulah dekat office saya tu ada PappaRich ni kan best...apa lagi PappaRich management, sila bukak another branch dekat area2 Central Market nih.

1 comment:

Mimy Hamid said...

memang makin kaya la papa sebab korang dua ni..hehehe...