Sunday, October 30, 2011

Yong tau foo Kg Pandan

Ah aku mengidam lagi, kali ni aku mengidam nak makan yong tau foo pulak. tak nak tempat lain, nak yang hok Kg Pandan tu jugak. sebelum tu aku dah makan dekat tempat lain, tapi tekak ni kureng menerima...sedap lagilah yang dekat Kg Pandan tu gamaknya. dah lama weh kedai ni beroperasi kalau tak salah sejak dari makpak sampailah sekarang ni anak2 tokei ni pulak yang uruskan. dah bertahun2 jugak aku datang makan yong tau foo dekat sini, rasanya tak pernah berubah, tetap sedap macam dulu.

nasi lemak untuk Faizal, garenti sedap punye

Kedai ni dekat dengan kedai kari kepala ikan apa tak namanya tapi kalau nak ke Maluri dari Ampang Point, mesti akan lalu depan kedai ni.

hohohohoho seronoknya dapat makangggggg

Ikutkan tekak yang memang tengah lapo ni, nak je aku ambik segala jenis makanan tu tapi jangan tamak sangat nanti membazir je (tu kata laki ku). paling best lagi order pulak air kelapa, memang gelas besauuu yang di baginya...minum share berdua sebab memang aku tak mampu abis punye (dah jimat dekat situ weh). Alhamdulillah untuk rezeki ari ni, memang kenyang sampai ke malam.

sambil2 tu singgah pet shop beli makanan untuk my babies too

5 comments:

Cik Gee said...

sedapnya... dah la gee blom makan tengahari ag nih... huhu..

Mimy Hamid said...

rindu...tp dah rasa agak malas ke situ sbb jauh dr umah..uollss dekat

Ann Ishak said...

jauh dekat itu bukan ukuran...kalau dah teringin pegi je

Eri-chan said...

rindu juga tmpt tu..

Ann Ishak said...

jom kita pegi bila senang2 nanti