Tuesday, November 8, 2011

3rd HoneyMoon - BBQ Buffet

Pada belah malamnya kami tak dinner di luar, cukuplah kami dinner di hotel je sambil menikmati BBQ buffet yang disediakan.

antara makanan yang disediakan, sehabis bolehnya nak mencuba semua sekali

table for 2, dapat dekat tepi pool lagi

belasah bbq sampai lebammmm

this is my fav...

Faizal sempat snap ni...mereka2 ni adalah dari Finland, tengah menyanyi lagu apa tah untuk birthday surprise one old lady (makcik ke mak ke tak taulah) from family member diorang jugak.

Nasib Faizal sempat terfikir, lalu dia lari cepat ke meja kami semula....nak tau ape?!!! berlakulah acara lempar orang dalam pool tu, apa lagi mestilah old lady tu yang kena lempar dalam pool. nasib air tak percik kena baju ahkak tau...

last but not least...mestilah makan ice cream

2 comments:

Ros said...

Salam,

memang best lah...makanan dia pun semuanya nampak sedap2 belaka...

Ann Ishak said...

kannnn tak payah nak keluar cari makan dekat luar lagi