Tuesday, November 15, 2011

3rd HoneyMoon - Breakfast

Dah tak larat nak bercerita lagi...layan gambo je ye

antara tv channel yang terdapat di hotel ni, banyak ko siarannya...taklah bosan kalau melepak sesaja dalam bilik

antara hidangan untuk breakfast yang pihak hotel sediakan, banyak lagi sebenarnya tapi dah malas nak ambik gambo

mamat ni memang suka sangatlah tang makan2...sampai segala jenis jus diambiknya

Ini saja activity kami di Flamingo Hotel sepanjang 3D2N, masa lebih banyak di habiskan dengan berehat sekitar hotel sahaja sampai makan pun malas je nak keluar dari hotel. masa check out saje pulun berjalan sekitar kawasan.

2 comments:

Mimy Hamid said...

harusla duk hotel je kalau best ..malas nak kuar gak

Ann Ishak said...

Mimy Hamid - dengan jam nya...dari nak lari stress terus mencanak darah ku naik pulak