Saturday, November 19, 2011

3rd HoneyMoon - Check out

After 3D2N stay dekat Penang, dah sampai masa untuk check out.

bag yang 2 tu hanya untuk dia sorang je

from our balcony

muka happy selepas cuti yang taklah panjang mane

at lobby for check out

love with this photo frame

muka sengal mamat ni sambil tunggu aku at reception area

Sambil suruh aku cari bunga orkid putih macam ni jugak untuk deko rumah...ermmmm tengoklah kalau aku rajin nak layan kan. overall hotel ni memang best, service cepat, deko cantik, makanan sedap2 belaka. will come again

8 comments:

Mimy Hamid said...

yer cantik menghadap beach tu nice

Eri-chan said...

orkid susah nak jaga wei..

azieazah said...

Wahhhh sangat jeles okeh? hehehehe

Kedai Lalaland said...

Wehh...ni penang kt mn ek?Nak g gk..Mcm best=)

Gieyana said...

owhh dtg Penang erk? kt hotel mn nie..mmg cantik deco dier..:)

Ann Ishak said...

Mimy Hamid - memang cantik pemandangannya

Eri-chan - beli yang artificial je hihihih

Ann Ishak said...

kak azieazah - jgn jeles kak, akak pun boleh pegi honeymoon punye hihihi

Kedai Lalaland - dekat Tg Bungah

Ann Ishak said...

Gieyana - Flamingo dekat Tg Bungah, memang cantik hotel ni