Friday, November 11, 2011

3rd HoneyMoon - Coffee time

As uolsss tau (macam semua orang kenal ko kan) aku ni memang suka minum kopi susu aka white coffee ni. kalau tak dapat sehari tak kira pagi petang siang malam, maunya kepala jadi pening sesaja. lepas dinner terus je ambik coffee pulak sambil menunggu orang mandi kolam...adalah orang mengegek nak mandi kolam memalam ni kan, tak di layan...sesak telinga ahkak ni. bagikan ajelah, biar dia diam sudahhhhhhh.

my white coffee

Aku macam biasa punye...takkan mandi dalam pool ni sebab tak suka sangat, laut tu lagilah kan. faktor usia kot, dulu masa muda2 (ecececeh) pantang jumpa, mau berendam je kerjanya.

Tengok tu muka teruja nak terjun kolam...nilah dia budak yang terlebih usia tapi kalah budak2 jugak lagi.

2 comments:

Fatin Mraz said...

salam ziarah..
tq sudi singgah & folo my blog..
FM folo kembali.. ;)

Ann Ishak said...

Fatin Mraz - terima kasih ya