Tuesday, November 8, 2011

3rd HoneyMoon - Dating time

2 jam selepas check in, rehat2 luruskan badan sambil minum2 dalam bilik, kami pun nak keluar pulak menikmati pemandangan dan of course nak rayau2 Penang...kata tak pernah sampai lagi, nilah masanya kami nak survey2 jalan (mesti pada tempat yang baru).

nice view from our room

Faizal ajak cari teman bunga....wahhhhh jiwa terus berbunga2

3 comments:

Mimy Hamid said...

amboi ....lalalala..i like

Ros said...

Salam,

Kat penang ni memang banyak tempat yang menarik untuk di lawati,tak rugi kalau mai sini..

Ann Ishak said...

mimy - lalalalalala

ros - tu yang nak mai lagi nih