Thursday, November 3, 2011

3rd HoneyMoon - Flamingo by The Beach

Tempat penginapan kami selama di Penang, Flamingo by The Beach, Tanjung Bungah.

king bed deluxe seaview

mini bar lah kita kata ye

ruang bilik yang luas bagi aku

hairdrier disediakan

toiletries

shawer, bilik kami takde bathtub

view from our room

7 comments:

Aries said...

Assalammualaikum, menarik sungguh nie, bolehlah dikongsi bersama dengan raka-rakan seperjuangan saya,

La dOLcE mEa_nAtt said...

salam kak...wah sonot ek pegi holidey...nih rate dia bape??? n akk bape ari kat penang nih???

KSWSK said...

cantik la view dia...

Mimy Hamid said...

wooooooooooooo shantek tak mo kuar bilik ar camni

DidieyNormat said...

best honeymoon,, anyway,, thanks ya,, im here too,, have a nice day,,,:)

Ann Ishak said...

aries - sila2

natt - kami dekat penang 3D2N je, tu pun banyak lagi tempat tak sempat pergi. RM230 per night untuk bilik yang kami stay tuh.

Ann Ishak said...

KSWSK - haah memang sangat cantik

mimy - kami keluar je macam biasa, berjalan2 menikmati pemandangan