Monday, November 21, 2011

3rd HoneyMoon - Jalan2 Penang

Lepas selesai semua urusan check out, terus je menuju ke Batu Feringgi...saja2 jalan nak tengok apa yang ada dekat sana.

super excited nak berjalan2

pass-by Miami Beach dulu, tak singgah pun waktu ni

Alih2 jumpa Factory Outlet ni ha...wah terus teruja nak masuk, terasa macam dekat Bandung pulak hihihi. memang memborong dalam tu, bak kata laki ku...'bukan senang nak jumpa dekat KL kan'.

6 comments:

nurkaloi said...

wahhhh jln sane sini

Mimy Hamid said...

factory outlet tu belah batu feringgi ke..byk tak baju jual...murah??

La dOLcE mEa_nAtt said...

saya selalu lalu je factory outlet singgahnya tidak...

Eri-chan said...

mcm menarik jeeeeeeee

Ann Ishak said...

nurkaloi - alhamdulillah...

Mimy Hamid - yup dekat batu feringgi, okaylah harganya murah2

Ann Ishak said...

La dOLcE mEa_nAtt - cubalah singgah sekali, mesti menerujakan

Eri-chan - menarikkkkkkkk sangat