Wednesday, November 30, 2011

3rd HoneyMoon - Nasi Kandar Line Clear

Mai datang Penang memang rugi kalau tak pekena nasi kandar kan...dan inilah salah satu makanan pilihan yang memang nak makan sangat during our honeymoon in Penang. apa lagi mencarilah di manakah gerai Nasi Kandar Line Clear ni, mau pusing2 jugak dan akhirnya berjumpa. Tapi nak parking pulak punyelah hazab and akhirnya kami parking dekat Komtar saja dan berjalan kaki ke gerai nih. sebab jalan kaki jugaklah kami berjumpa dengan gerai cendol, Chowrasta segala tuh...boleh sekali harung merasa semua.

Tak tau dah mane satu laki punye dengan mane satu aku punye, sama je rupanyakan...ayam adalah besau kooo boleh share untuk 2 orang ni. nak datang makan dekat sini adalah satu masalah yang aku tak berapa nak suka...kena q panjang untuk dapatkan tempat duduk, nak ambik makanan pun sama jugak tapi nasiblah result rasanya memang marvelous.

soooo in love with the kuah campur, see licin boliau...dan dah tentulah sedap kan

Nasi Kandar Line Clear terletak di Jalan Penang, lorong antara dua bangunan...mai mai datang

Lepas kenyang perut barulah senyum je nak shopping dekat Komtar, tak caya cer tengok gambo di atas. kebetulan pulak Komtar ada buat jualan dekat luar Komtar Walk tu, murah2 belaka sampai bantal pun aku beli dekat sini.

2 comments:

Mimy Hamid said...

licin boliau hingga ke tulang...konpom sedap menjilat jari

Eri-chan said...

x pernah test