Thursday, November 10, 2011

3rd HoneyMoon - Santai time

Takde apa2 activity menarik untuk malamnya, lebih kepada lepak2 dalam hotel saja sambil menikmati segala kemudahan yang ada.

tak mandi pun takpe, janji dapat posing syokkkkk sendiri pun jadilah

dekat dengan pool ni ada kolam ikan koi (eh betul kan tu ikan koi)

swimming hours from 8am to 8pm, tu je yang dilayan olah Faizal sepanjang kami di sini...suruh pegi pantai tak mau, katanya takut dengan jelly fish

makanan dekat sini memang best, memenuhi citarasa kami

No comments: