Thursday, November 17, 2011

Apa terjadi dengan 11.11.11 korang

Menarik jugak, adalah kenangan sempana 11.11.11 tercipta antara aku berdua dengan suami. don't worry, laki ahkak tak kawin lain masa tarikh tu (buatlah kalau beranikan, tak sayang senjata ker) hahaha dan ahkak pun tak kawin lain (ehhhh ni lain kes okay).

Tu kan hanya angka dan tarikh, so sapa2 pun boleh buat kenangan sandiri untuk tarikh yang unik tu. maybe masa tarikh tu dapat perkhabaran gembira, isteri disahkan pregnant ke (oh ternyata suami ku hero...), dapat tawaran kerja yang memang diidam2kan ke, lulus ujian memandu ke...eh macam2 lagi. yang penting ia senang untuk di ingati, ohhhhhhhhhh 11.11.11 adalah sejarah yang tersendiri, tak jumpa dah dalam kelendar yang akan datang.

5 comments:

Mimy Hamid said...

sista 11 11 11 kamu pregnant kah?? tahniah

Ros said...

salam, betoi tu...tapi biar lah kenangan yang indah2 kan.....

Eri-chan said...

nothing special happen to me that day.

Ann Ishak said...

Mimy Hamid - TIDAK...bukan dalam our plan

Ros - Amin...harap2 begitulah

Ann Ishak said...

Eri-chan - 'special' can be happen every day