Wednesday, November 16, 2011

Baru balik tapi dah terasa rindu

I love Langkawi sooooooo much, every year tak sah kalau tak menjengah kak Mahsuri dengan abd Mat Cincang bertanya kabar. dan aku sebenarnya baru je balik dari Langkawi awal October ari tuh cuma belum sempat nak story mory lagi. man2 ye, nanti update jugak. Langkawi takde banyak perubahan pun dari tahun ke tahun melainkan kalau korang dah lama sangat tak menjejakkan kaki ke sana, must go lah...best woooooo

Eh rindu pulak nak pegi sana lagi and now tengah riki ticket murah tapi nan ado lai...takpe ku tunggu panggilan pulau mu.

2 comments:

Mimy Hamid said...

langkawi tu mmg dah mcm kg korang..hihih

Mimy Hamid said...

langkawi tu mmg dah mcm kg korang..hihih