Wednesday, November 16, 2011

Benda baru untuk rambut

Tak pernah nak setia pada yang satu, sentiasa tukar ikut suka hati, hidung dan mata. kini aku bertukar shampoo kepada L'oreal Total Repair 5. tak pasti lagi keberkesanan keserasian tapi aku tetap mencuba jugak. tengok hasil selepas habis sebotol ini, kalau masih kekal bermakna cerahlah keputusannya.

4 comments:

PCL said...

sebotol mgkn tak cukup utk menampakkan keberkesanannya...selalu my wife guna sesuatu pruduk tu lbh dari sebotol...saje je aku ni nyampuk bw sampai ke sini...salam.

NeenaAnuar said...

aku memang pakai yg nie beb! tapi yg warna kuning ade honey tu.. and sangat sesuai ngan aku hingga ke hari ini! :D

Eri-chan said...

ada sales kat watson ni..takdela harga menyentap perasaan. tapi blm pernah tryla

Ann Ishak said...

PCL - kuat kesabaran yr wife, kalau saya ni tak sabar...cepat je nak tukar pada yang lain

NeenaAnuar - rambut ko cantik babe, envy tau hihihihi

Eri-chan - yup...tu yang menyambar satu