Tuesday, November 15, 2011

Bukanlah tegar sangat

Ni kalau tak di layan dek aku takpe lagi, no hard feeling orang kata...tapiiiii

Kalau mamat ni tak layan, mau khutbah tak abis sampai besok pagi. layankan aje MU Fan nih walaupun kalah di padang sendiri 6-1 hahahahaha apa cer

3 comments:

Mimy Hamid said...

bola wat ku sentap..dah full stop..

Kakzakie said...

Kakak sesekali layan sebab nak temankan hubby kalau tak memang tak adalah...

Ann Ishak said...

Mimy Hamid - ai tak pernah sentap, suka je melayannya

Kakzakie - samalah kita kak, kadang2 tu kita pun naik seronok jugak kan