Tuesday, November 22, 2011

Dunkin Donuts

Kami bukanlah tentera yang balik dari medan perang yang sentiasa dihidangkan dengan donut.

Kami cuma pencinta sandwich Dunkin Donuts yang tegar. Makan sandwich dulu sebelum balik kampung Faizal, kami balik seminggu sebelum hari raya Aidiladha tempoh hari. kena balik awal, laki ku kerja masa raya tu ha...

Suka sangat sebab dekat RnR sekarang ni pun dah ada restorant Dunkin Donuts, memang penuh je orang datang walaupun donutnya taklah se-famous donut yang lain.harga pun sama kalau tak salahnya.

Dah malam baru nak balik kampung...nak buat macam mana, demi tugas terpaksa digalas dulu. tak mau membuang masa dekat tempat rehat, just tapau dan makan dalam perjalanan sudah. memang sedaplah di saat perut memang terlalu lapar.

5 comments:

Mimy Hamid said...

wowww kesukaan ku jugak....beli yang jenis croissant, chicken mayo, add cheese, add mayo, thousand island...peh leleh siot

Kakzakie said...

Betul baik tapau makan dlm kereta tak buang masa sebab dah malam... tak lapar pun sedap apa lagi kalau lapar kan hihi....

Eri-chan said...

sandwich croissant egg mayo tu sedap giler babe...leleh babe...tapi kopi dia kaw sangat..pening aku terus migraine hahahah

Ann Ishak said...

Mimy Hamid - samalah tekak kita babe, kureng suka yang tuna tuh

Kakzakie - manjang sedap + lapo je hihihi

Ann Ishak said...

Eri-chan - aku memang suka ice coffee tuh, setiap kali beli mesti mintak xtra milk