Monday, November 21, 2011

Langkah penentuan

Hobin jang hobin....eh salah lagu pulak
Lagu apa nak nyanyi malam ni, takpelah...mengaum je sepanjang games berlansung ye


Petang nanti balik keje harus cepat, masak mengemas pun harus cepat, planning nak buat kodok ikan bilis cecah cili sos pun jadilah sebagai pengganti funfries. standby bukak tingkap pintu bagai sebab budak2 dara rumah sebelah dah plan nak buat macam tu jugak hihihihihi. pastikan suara semua okay takde serak2 basah untuk menghangatkan suasana walaupun hakikat bukannya ada indon yang tinggal dekat area rumah aku tuh....erm tapi takpe, janji semangat penyokong tegar tu ada.


Malam ni MALAYSIA vs Indonesia...pastikan MENANG. kalau tak menang pun, biar kalah dengan cara yang terhormat...tak payah nak emo macam pemain indon tu, tak puas hati main tendang kaki pulak.


Macam mana dengan nasib petugas sukan SEA tu ha...dengarnya dah kena buang kerja. tulah mulut tu cubalah berbahasa sikit...barulah sopan sebagai tuan rumah ye.

3 comments:

Mimy Hamid said...

wahh planning baekk punya cekodok bilis...heheh malaysiaaaaa

ANA FARHA said...

harap2nyalah menang lagi malam ni..

Ann Ishak said...

Mimy Hamid - habis licin weh...kenyang dalam debaran

Ana Farha - kito monang hey3x