Wednesday, November 2, 2011

Musim demam

Ada orang demam, sian pulak tengok terus hantar pegi klinik. setakat ubat demam pening selsema memanglah ada je dekat rumah tapi antibiotic kenalah ambik setiap kali demam macam ni. takut jugak berjangkit dari dia, tapi alhamdulillah aku dah kebab sebenarnya. ehhhhhhh rasanya dia berjangkit dari aku rupanya ahakssss

nasib tak ramai masa ni, cepat je dapat jumpa tuan doc

Lepas pegi klinik, terus je kami balik rumah my kakak sebab ada family lunch + family meeting. alih2 aku tengok elok je mamat ni landing baekkkkkkk punye tengok rugby.

7 comments:

Kunang-Kunang said...

Semoga cepat semboh.

HappyIrfa said...

ASSALAMUALAIKUM ANN.
saya nampak awak follow blog saya.
thks ye..salam kenal dr saya.

sekarang cuaca tak menentu..kerap hujan..kena jaga kesihatan

nurkaloi said...

hehe memang musim demam punn
kaloi punn ngah tak sihat ^__^

Amyra Azhar said...

baik punye landing. hehe
semoga cpt sembuh ye sis.
slm perkenalan :)

Ati Masrif said...

musim2 macam gini
mmg cepat sakit jeh :)

Aries said...

sekarang musim hujan juga di Cyberjaya nie, bila petang jer hujan lebat, putih jer nampak...hati-hati memandu kenderaan tu, semoga awk cepat sembuh dan dilindungi Allah selalu, sekian

Ann Ishak said...

yelah sekarang ni dah terasa sangat musim tengkujuh kan, harap negeri2 yang selalu banjir tu sentiasa berhati2 ye