Tuesday, November 1, 2011

Tak sempat nak join contest...

Boleh tak ingat langsung pasal contest ni, ada terbaca tu hari tapi kelupaan melanda...la ni pada bulan Nov ni baru aku teringat. sayangnya contest tu dah tamat on last June/Jul gitu lahuhuhuhu. takpelah dah tak rejeki kucing ku lah tu (statement sedapkan hati). ni pun teringat balik sebab pegi beli makanan anak2 ni kemarin, takpelah beli je makanan ye. bagi anak2 membesar bagaikan juara tu pun dah kira menang contest jugak tuh...sukaaaaaaaaa

selera betul diorang makan

1 or 2 times a week je aku bagi, campurkan sekali dengan iams

Alolololo anak2 mummy ni...geram je nak peluks ciums kamu, makan dulu ye lepas tu baru mummy lepaskan, kita boleh main kejar2 sama2. jangan nakal sangat nanti mummy pok monton tu nanti ye. lepas ni mummy nak keluar mencari iams untuk kamu, baik untuk sistem perut kamu jugak...walaupun memang mahal tapi takpe mummy sanggup demi kamu. kecian mummy selalu bersin alergik bulu kamu tapi mummy tau kamu memang bersih cos daddy selalu mandikan kamu dengan air suam2 kuku.

4 comments:

Kazman & Sue said...

patut la kucingnya gemok segar bugarrr... makanannya pun sedap...

Eri-chan said...

kucing meow..meow-ah

Mimy Hamid said...

comel giler...meh kawan ngan mimie...kalau betina mau mimie terkam ni..hehehe...iams tu apa

Ann Ishak said...

sejenis makanan untuk kucing jugak