Thursday, November 24, 2011

Thank you



Aku start berblogging ni sebenarnya dari tahun 2007 lagi tapi waktu tu aku tak pakailah blogspot ni, lebih banyak menulis di multiply je. tetiba ari ni aku sesaja bukak balik acc multiply, boleh ko...nasib tak lupa password. masa berblogging gunakan multiply aku tak letak apa2 iklan pun, rasanya macam tak boleh je tapi tak taulah...memang masa tu menulis untuk suka2 dan kenangan di samping boleh buat sebagai rujukan diri sendiri jugak.

Acc blogger pulak aku start register on 2009 tapi memang peram je tak pernah guna pun, adalah satu entry tapi biasalah entry cuba try test semata. aku start serious guna blogspot sejak dari 2010 dan seterusnya sampailah sekarang. dan dari tu jugak aku dah mula add Nuffnang dalam blog ni jugak atas hasutan BFF hihi. memula tu memang rimas je tengok add post dari Nuffnang ni...tah apa2 dok berkelip2 je sampai mata berpinar tapi kengkawan cakap yang berpinar2 tulah nanti bertukar bling2 RM jugak. eh ye ke, biar betul. lepas dari tu tak pernah lagi aku kisah pasal add post tu tanpa buat apa2 pun.

Tapi sekarang aku dah tau fungsi Nuffnang yang sebenar, ni dari hasil review entry korang semua + aku pun selalu jugak review update dari Nuffnang ni...bagus jugak kan. dan sekarang BE semakin bertambah tapi taklah sampai ribu riban tapi adalah jugak nampak hasilnya...alhamdulillah syukur dengan rezeki yang Allah beri pada kita semua.

6 comments:

Mimy Hamid said...

hidup blogspot hehehe..me tukar ke blogspot sbb multiply tu dah kena blocked...lagipun blogspot ni dah jadi macam kenangan pulak...cannot la...my memory is here blogspot

Azlan Hasan said...

hehehe...owh..dulu ade name multiply ek..tatau laa plak..hehehe.. :)

Regards,
-Strider-

norlieharumaini said...

dalam ziarah kembali

Eri-chan said...

hehe geng2 multiply. aku pun dah delete akaun tu..blogspot sejak 2006. tapi masa tu try test jek....skrg ni barulah ada idea terlebih2..maybe salah satu sebab dah pasang wifi kat rumah. kat ofis tak sempat buat semua ni...

Ann Ishak said...

Mimy Hamid - terpulanglah

Strider - yup, memang ada multiply nih

Ann Ishak said...

norlieharumaini - makasih

Eri-chan - hahahaha lebih selesa buat dekat rumah je