Saturday, December 3, 2011

3rd HoneyMoon - Miami Beach Penang

Jangan tak tau...dekat Malaysia pun ada Miami Beach ko, tak payah nak berangan pegi Miami USA sana tuh, datang je sini. cantik pun memang cantik pemandangan...tapi takdelah big wave ye. big wave hanya terjadi masa tsunami dulu, ha...dengarnya pantai ni antara yang dilanda tsunami dulu.

subhanaAllah cantiknya ciptaan Tuhan

ingatkan nak makan laksa ke mee udang ke tapi kedai dah tutup weh...akhirnya gediks saja

sunset view from Miami Beach not USA but Penang

Tak lekang tangan dengan hp kan...bukannya update FB pun dan bukannya sms dengan Faizal, dah tentulah mamat tu bersama dengan aku kan. tapi i'm online with my hotterbosser, his in the other side of world. walaupun aku sedang bercuti mood tapi i have to work where ever i am, nak buat macam mana dah nasib badan.

tiada setanding ciptaan Mu...

5 comments:

Eri-chan said...

akar pokok kayu tu...aku rasa kalau air pasang mesti tenggelam kan area tu

Mimy Hamid said...

yuppp sgt cantik ...lawa sungguh

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

cantik sungguh pemandangan.. kalo dapat lihat pemandangan yg cantik nie.. segala penat lelah pon boleh lupa kan..

Ann Ishak said...

Eri-chan - ye, tu pasal akarnya lebih tinggi dari aku hihihi

Mimy Hamid - cantik3x

Ann Ishak said...

CikMoonAdnan - hilang rasa sudah hati, serabut di kepala kan