Sunday, December 4, 2011

3rd HoneyMoon - signing off

Dah tiba masa untuk kembali ke pangkal jalan...

tu yang muka masam je...setiap kali nak balik mesti rasa sayu je kan sambil makan kuih pau

Bekalan sepanjang perjalanan demi nak menjaga mata dari terpejam tapi tak jalannya. kami berhenti tido di RnR Tapah sampai ke pagi.

Waktu ni kalau tak salah dah dalam 12am jugak, mane taknya mengantuk tahap gaban. bahaya kalau di teruskan.

Lepas solat subuh, sarapan pagi dulu and than teruskan perjalanan pulang. sampai rumah terus membungkang sampai petang. berakhir sudah episode Penang kami, overall memang menyeronokkan dan pasti kami akan datang Penang lagi.

6 comments:

Azlan Hasan said...

erk..yang lelaki tu husband akak kan??cam kenal jer..tapi lupa dah nama..abg nie pernah duk kampung baru ker??

Regards,
-Strider-

Eri-chan said...

tido dalam kete aje....wuishhh

Muhd Hanis Harun said...

nice blog.. exchange link :)

Mimy Hamid said...

habis sudahhh citer...

Ann Ishak said...

Azlan Hasan - yup...saya dah tanya dengan my husband, memang dia pun kenal azlan jugak

Eri-chan - dah biasa macam tu babe, tu pasal kami boleh je travel anytime

Ann Ishak said...

Muhd Hanis Harun - thanks

Mimy Hamid - habis da..tau korang mesti bosan tak habis2 cerita lagi kan hihihihi