Wednesday, December 28, 2011

Aku suka tengok orang nyanyi

Aku memang sukakan hiburan, especially nyanyian, lakonan dengan lawak jenaka semua aku belasah depan belakang punya. tapi hanya setakat itu jelah, takdanya aku nak minat dengan artisnya sekali. dulu2 ada jugak minat sorang dua tapi tidaklah lagi selepas bad image yang ditunjukkan lebih daripada rupa paras diri sendiri. sampaikan macam2 benda pelik berlaku dalam dunia glamor diorang ni kan, alahaiiiiiiii baiklah pelihara diri sendiri saja dari menjatuhkan diri orang lain.

Ada jugak yang dijatuhkan oleh orang lain yang takde kena mengena dalam ini wayang gambar, besar cabarannya ek tapi alah bisa tegal biasa pada yang benar2 ikhlas dalam memperjuangkan bakat yang ada. jagalah personaliti sendiri, jangan bagi malu satu Malaya sudahlah ye...nak bangkit semula tu pun bukannya sesenang nak mula.

Pape pun aku memang suka menonton Maharaja Lawak Mega...kelakar wehhh si Osbon tu, boleh bikin gelak sampai tergeliat urat perut. tak sabar nak tunggu final Jumaat malam nanti...sapalah yang memang ek

7 comments:

aimie amalina said...

heee
same goes to u sis!
suke sgt maharaja lawak mega
suke boboi+osbon :))

eiyzniey said...

Hehehee..
Btol3

Canela Castela said...

hello how are you? I'm following you, visit my blog are welcome. See you!!
Bye.

Mimy Hamid said...

bg osbon menang ek...lawak otai terbaeik..

MamaEma said...

pelawak lama tak kurang hebatnya kan..

Azlan Hasan said...

hehehe..saya yang maharaja lawak mega tak dapat nak follow..asyik busy jer memanjang..hehehe

Regards,
-Strider-

Ann Ishak said...

Sudahnya osbon yg menang....