Saturday, December 17, 2011

Alahaiii ais cream goreng

Kalau dah namanya birthday party, mestilah ada cake nya. kalau dah ada cake nya, mestilah ada upacara potongnya. so sekarang ada masanya...

the happy family

blow2 the candle

daddy potong the cake dulu ye

after that barulah Rayyan pulak

Inilah yang membuatkan aku susah nak bangun ambik makanan lain...asyiklah dok membelasah makan yang ni je. ice cream gorengnya memang ermmmmmmm sedappppppppnya...sampai aku tak ingat aku dah berjaya habiskan berapa biji. yang pasti mamat tukang goreng tu menggoreng tak berhenti.

Ini lagi satu my fav, pulut kuah durian. walaupun kuah duriannya agak tawar tapi pulutnya lembut dan terasa lemak manisnya bersatu. yang ni aku makan adalah 2 mangkuk...selepas tu memang tersandar tak mampu makan lagi....sedangkan banyak makanan yang tak usik pun lagi.

the signage to the restaurant

2 comments:

Eri-chan said...

aiskrim goreng nampak sedapss

Ann Ishak said...

memang sedap weh...memang banyak aku makan