Friday, December 23, 2011

Alicafe White Coffee untuk kami

Setiap hari memang HARUS pekena ini minuman rasmi kami. memang bertambah meriah pagi ku kalau dapat segelas, terasa seperti sesegar udara di pagi hari...wahh. inilah minuman kami pagi tadi di saat aku dah start cuti till new year nanti. happy new year friends...

Orang kata kalau minun kopi susah nak tido malam, aku pulak mata senang bangat nak lelapnya pantang letak kepala dekat bantal...tak tunggu lama memang berdengkur sudah. tapi dengan Alicafe ni membuatkan aku betul2 boleh bertahan sepanjang malam tanpa rasa mengantuk. biasanya aku tak amalkan setiap malam especially weekdays, ada pulak yang tak pergi kerja nanti. satu sachet White Coffee ni boleh buat untuk 2 cawan air dan cukup untuk satu mug yang besar tanpa perlu tambah susu lagi...memang dah secukup rasa.

Plan malam ni nak buat minuman Alicafe White Coffee ni...boleh menonton movie back to back sampai ke pagi...yeehaaaa

4 comments:

uyaitusaya said...

ziarah dan follow :)

wahh..boley jd duta alicafe nih??hehe

Zaki Muhammad said...

ziarah, wah romantiknya akak
bersama suami
semoga bahagia bersama suami dan kopi tercinta <3

Mimy Hamid said...

ooo ini rahsia nya yer asik supper tengah malam..ahaksss

Ann Ishak said...

uyaitusaya - hahaha nasib tak jadi betul2

Zaki Muhammad - terima kasih zaki