Monday, December 12, 2011

Buang toksik dalam badan

Sekarang ni aku rasa badan ni macam dah memberat letih lesu je kan… hahahaha okay aku bukan pregnant ye, tapi terasa badan ni dah memberat dengan segala jenis toksik kot. Selain dari green tea yang mampu membuang segala toknek toksik, ada tak solution yang lain. Aku ni tak behi dengan green tea ni weh….kembang semacam je tekak ni nak menelannya.

Nak minum air masak biasa, mestilah tekak ni nak yang berwarna sikit, tambah gula sikit…see dah jadi air lain pulak kan. Mujurlah sekarang ni dah rajin pegi gym semula, bila keluar peluh dengan activity tu baru rasa badan kembali ringan.


Terasa jugak nak test diri ni untuk puasa semula, jadilah buat setiap Isnin Khamis kan…ambik sunat orang kata tapiiiiiiii tinggal rasa je huhuhuhu. Belum sampai tengah hari dah mengagau mencari makanan alahaiiiiiiiiiiiiiii...

2 comments:

Eri-chan said...

aku pun nak minum detox tea ni sangap je....tak tahan keluar masuk toilet dengan sakit perut bagai.

Mimy Hamid said...

dlm pantang mendetox la jaga badan heheh