Saturday, December 10, 2011

Dove Damage Therapy and Sunplay

Ahkak dah tukar shampoo lagi...kali ni nak cuba Dove Damage Therapy Shampoo pulak. so far ahkak dah guna dalam masa seminggu ni and boleh rasa kelembutannya. biasalah aku ni kan memakai tudung, jadi rambutnya akan menjadi kering dan di kulit kepala pulak agak berminyak. mungkin dari impact perpeluhan agaknya. selepas memakai shampoo ni, terasa kulit kepala bertambah bersih, takde lagi kesan berminyak dan rambut menjadi sihat je. lepas ni nak cuba dengan Dove Damage Therapy Intense Repair juga.

Tak lupa jugak dengan my sunblock ni, suka pakai sebab cepat meresap dalam kulit dan tak meninggalkan kesan berminyak. yang penting SPF yang tinggi hokey

2 comments:

Mimy Hamid said...

sudah tukar kaaa syampoo?? ai masih setai share laki bini pantene..heheh jimat...sebotol besar tahan 3 bulan ...hahaha

Ann Ishak said...

untunglah dapat share pakai