Sunday, December 25, 2011

Kesetiaan...boleh percaya ke?!!!

Harus ke kita kena check handpone pasangan memasing...ermmm susah jugak nak menjawab persoalan ni kan. walaupun mulut cakap 'takpe i percaya u 100%' ...tapi boleh pakai ke?!!! tak pun sampai bilalah statement tu boleh diguna pakai. walaupun sekarang kunci kebahagiaan adalah KEPERCAYAAN...

Alhamdulillah kepada pasangan yang berjaya mengukuhkan kesetiaaan masing2 ye.

Pssttt, tetiba aku rasa nak check telephone Faizal la kihkihkih

3 comments:

azieazah said...

Pengalaman kami: tak pernah check handphone each other. Jika fon bunyi, kami tak akan jawabkan dan sms pun tiada siapa akan ceroboh baca.

Kesannya lebih buruk BERBANDING kita baca wpun tak syak apa-apa.

Dibimbangi suatu ketika, jika dalam keadaan marah or emosi, isu itu jadi ungkitan.

Lebih baik percaya dan saling yakin dpd dok syak pastu curiga... Hubungan akan penuh prasangka. Jadi penyakit dalam jiwa.

Mimy Hamid said...

pernah erjadi kat batang hidung sndiri..kadang rasa perlu kadang rasa tidak..tapi lama lama rasa dah tak kose...buat dek je..curi curi tengok ada la..heheheh

Ann Ishak said...

Azieazah - melancholy betul, tekanan pun boleh tu

Mimy Hamid - terasa jugak nak check kan