Sunday, December 25, 2011

Komtar Sidewalk sale

Masa HoneyMoon ke Penang tu hari, ternampaklah ada sale dekat Komtar Sidewalk. taklah banyak barang pun tapi hati tu macam dah ternampak sesuatu yang memang pakai dan terasa nak menambah lagi di kala ada sale ni. dapat pulak sokongan padu dari Faizal, apa lagi meh kita cari rembat apa yang dikehendaki tu.

I'm so happy now, dapat beli ini Jean Perry pillow...bertambahlah my bedroom stuff.

Ini bukan bantal biasa tapi ini adalah daripada 100% gingko leaves and 100% polyester. mujur ada sale and ini bantal dalam 50% less dari harga asal.

Setiap hari aku akan alami sakit tengkuk, tidur tak berapa lena sebab bantal terlalu lembik...oh aku memang benci dengan bantal yang dibeli dekat Ikea tuh. tak best langsung, harap nama je yang gah kemain. Faizal buatlah sikit homework tentang bantal ni, since bininya asyiklah membebel sakit tengkuk + dia sendiri kalau tak kena cara bantalnya, alamak dengkur boleh dengar satu taman tau...lagi stress ahkak ni. and he find out that the best pillow is from Jane Perry. dengan menggunakan Jane Perry Pillow ni, ia memberikan ideal for all sleeping positions which is provide suitable neck support. i had already tried and i give thumb ups to Jean Perry. it really allows my neck and shoulder muscle to relax completely.

Mujurlah ada sale, dapat rembat 2 lagi bantal. kalau takde sale, bengkok jugak weh sebab bantal ni agak mahal harganya. jadi bila dalam 50% less, dapatlah beli dengan harga asal tapi dapat 2 bantal :)

2 comments:

Mimy Hamid said...

oo berdengkur hahahah...best ek bantaal ni..hari tu jcard nampak ala rugi tak beli...

Ann Ishak said...

haah dekat JJ pun ada kan