Friday, December 9, 2011

Lunch @ Salero Nogori

Bila makanan minang bergabung dengan makanan nogori....mesti lagi best kan. betul tau, kalau korang tak percaya...cubalah makan dekat Restoran Salero Nogori.

Restoran ni pergi masuk dalam rancangan JJCM tapi aku tak tau pulak musim yang mana satu kan, banyak musim dah kan rancangan tu. masa lunch hour okay aku menapak ke AmCorp Mall sana tu dengan office buddy hanya dengan LRT sahaja. bukannya tak nak drive ke sana tapi kawasan tu memanglah sesak pada waktu puncak, mau lebih 3pm baru sampai office nanti. masa sampai tu mujur ada tempat kosong lagi coz tak lama lepas tu, makin penuh pulak pelanggan.

ayam kampung goreng bumbu

Pucuk ubi masak lomak tempoyak - tetiba teringat rendang pucuk ubi air tangan my sista, memang terbaiklah...korang penah makan tak rendang pucuk ubi ni. rasanya garing2 je

teh ais

daging dendeng ni sodap, garing

Lokasi yang aku pergi ni dekat Amcorp Mall; ada jugak dekat tempat lain

247, 249, 251 & 253,
Level 2, Amcorp Mall,
18 Persiaran Barat,
Off Jalan Timur,
46050 Petaling Jaya, Selangor

Kelana Jaya:
4 Jalan SS5B/2,
Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya, Selangor

Sri Hartamas:
33 Jalan Sri Hartamas 7,
Sri Hartamas,
50480 Kuala Lumpur


3 comments:

Mimy Hamid said...

sedappnya baru baru ni qi promote gak masakan minang kat mana ntah siap ada pipi lembu, kulit lembu masa lomak...

Eri-chan said...

ini..ini..drooling

Ann Ishak said...

Mimy Hamid - pipi lembu tak pernah makan lagi

Eri-chan - memang sedap babe, tapi harga mahal sikitlah