Monday, December 19, 2011

Mana lampu break ke tiga bang oiiiii!!!!

Memanglah kalau dah rosak tu, kita as a driver takkan perasan punya. Tapi tak salahkan kalau kita buat sport check sendiri. Taklah menyusahkan memandu lain yang ikut belakang tu nanti. Aku memang hadapi masalah kalau follow belakang kereta mewah tapi lampu break ke tiga tak berfungsi. Harap kereta je cantik mewah bergaya tapi…

Kereta ahkak ni kereta tempatan je bang…tak mampu weh nak bayar kalau sekiranya terlentung bontot kereta hang nanti.

3 comments:

Mimy Hamid said...

betul kete mewah selalu gini kang langgar menangis lak nak bayor..dia sebelah mata hulur duit bayor kete kita pun buleh hehehe

Eri-chan said...

paling benci bg signal kiri tapi pergi kanan..especially motor. angin betul aku..

Ann Ishak said...

Mimy Hamid - itulah kalau boleh nak elak

Eri-chan - samalah kita