Friday, December 23, 2011

Month of Love @ Kinokuniya again after 7 years

Getting some great books but you know what is even better?!!! of course the spirit of love with all the memories in past 7 years.

Now after 7 years, kami terasa rindu sangat untuk ke sini lagi...mana lagi kalau bukan book store at KLCC, Kinokuniya. i still remembered how difficult to pronounce the word too...siap tergeliat lidah. my big poo berbesar hati bersama dengan badan sekali untuk datang ke sana bagi mengimbas semula kenangan cinta kitorang...hahaha dolu2 inilah antara tempat dating kami bila datang ke KLCC.

Aktiviti yang memang biasa sangat kami buat dalam book store ni...melepak membaca sampai berjam2 lamanya. tapi this time taklah lama mana pun, just around 2 hours je kot sementara menunggu masa untuk menonton.

He still searching, tak tau buku apa yang dia nak cari but finally dapat jugak.

Aku ada beberapa tempat yang biasa terjah bila nak beli novel ni. sekiranya nak mencari novel in english, memang sinilah tempatnya or MPH. kalau nak mencari novel tempatan, haruslah ke Popular or MPH jugak. dekat Kinokuniya ni sekiranya buku yang kita nak cari tu ada tapi berbalut, boleh je pergi ke kaunter mintak tolong petugas tu bukakkan. tu yang best, at least boleh belek2 dulu isi perut sebelum membeli.

2 comments:

Mimy Hamid said...

kaki buku uollss ni...hehehe

Ann Ishak said...

tak jugak babe, cuma kami suka membaca je