Saturday, December 24, 2011

Month of Love - Kisah cinta di Tony Roma's

Tony Roma's is one of my fav tempat makan...mesti nak mai sini every month pun, not for only this special month kihkihkih. in what ever situation, restaurant ni sentiasa mempersembahkan pelayan2 yang memang very the mesra alam.

Coffee Latte RM6.90

Tetiba teringat pasal filem Ombak Rindu, nampak gayanya filem ni belum mampu menggugat keyakinan aku nak menonton lagi. walaupun tempoh tayangannya di tambah selama seminggu lagi di pawagam, impact filem lain lebih menerajui pilihan ku. so sad, tunggu je masa untuk downloading berperingkat, bolehlah tengok secara berulang kali sampai muntah dan sampai hafal setiap dialog.

Ice Lemon Tea RM7.90 (tetiba teringat betapa sedapnya ribs dekat sini)

He love beef, especially beef ribs. but this time, dia nak cuba makan makanan yang lain pulak, and dekat bawah ni adalah makanan untuk dia.

Chicken Mojo Rice Broc RM34.90

Wah tak boleh tahan tengok ayam tu kan...sangat tempting dan memang sedap okay. highly recommended, bolehlah korang cuba dekat Tony Toma's berhampiran anda...dah macam buat promosi pulak, takdenya weh. dah memang sedap, aku katalah sedap kannn. alhamdulillah, syukur dengan rezeki dari Allah.

Fiery Burger (well done) RM24.90

I wasn't disappointed with this burger. i was sooooooooooo full after that but still want the desert pulak.

Pilihan tempat dinner yang sesuai untuk Christmas eve malam ini, tapi jangan cari akulah. aku sambut hari raya eve aje.

With the happy smile and love...perut dah kenyang kan.

Lava Spoon 2 RM14.90

Tak peliklah kalau still boleh order desert lagi tapi memang pelik kalau tak order langsung hihihi paham tak ni?!!! Faizal memang suka makan desert, as long ada desert mulalah dia order and this time kami makan ini desert pilihan mamat nih.

Buktikan...lihatlah keterujaan mamat ni mengalahkan keterujaan melihat aku huhuhuhu

Today is our wed anniversary. tahun berlalu dengan perancangan yang berjaya dan tahun akan datang dengan perancangan yang lain pulak. harap dipermudahkan jalannya. alhamdulillah berjaya menempuh alam rumah tangga dengan melalui segala dugaan yang memang sentiasa ada, menguatkan lagi rasa cinta kasih sayang bersama. dengan izin Allah, kami akan melalui fasa yang lebih bermakna lagi insyaAllah.

8 comments:

uyaitusaya said...

happy anniversary kak..moga bahagia hingga ke syurga :)

aimie amalina said...

selamat hari ulangtahun kak :)

aduhai
semuanya lazattt kak
hehehee

azieazah said...

So sweet!

Semoga ikatan perkahwinan lebih teguh dan berkekalan. Amin!

Teringin weh!


“Sampai hati HANIS AZLA buat aku menangis berkali-kali...”

Diary Of One said...

Happy anniversary dear..

Makanan2 tu nampak sedap je.. tergoda saya..

Mimy Hamid said...

hepi annivesary my dear bff...yes dear dec is your month love love...:))

Ann Ishak said...

uyaitusaya - terima kasih dek

aimie amalina - terima kasih, memang lazat

Ann Ishak said...

azieazah - terima kasih kak

Diary of One - tergoda...cubalah

Ann Ishak said...

Mimy Hamid - terima kasih mie