Sunday, December 18, 2011

Nak lepas tention ker...?!!!

Sekarang ni memang rajin betul ke gym, boleh dikatakan selang sehari mesti pergi punya...silap2 hari bulan mau setiap hari belasah jugak. sampaikan instructor gym pun tegur, maklumlah depa pun dah lama tak jumpa aku dekat gym sebelum ni kannnnnnn. sebelum ni masa banyak terhabis dekat aerobic je. in plan lepas ni nak masuk bilik jamming pulak, main drum pun cantekkkkk jugak ni (macamlah tau main alat musik sangat ko tu ann).

Nasiblah ada instructor ni, bolehlah diorang mengajar membebel dekat telinga ku ni...maklumlah buku weight management aku pun dah tak tau selit dekat celah mana da. as dah lama tak mencemar duli di gym, sekarang aku kena start from the beginning again...adoiiiiiiiii

3 comments:

Mimy Hamid said...

uihhh gigih...kasut merah mengancam tu

MamaEma said...

wow pergi gym...

Ann Ishak said...

MamaEma - dekat office je...tu pun kadang2 culas jugak