Wednesday, December 21, 2011

Pappa Rich Bandar Tasik Permaisuri

Laki ahkak demam semalam, sian pepagi badan panas mengelegak tapi ahkak tak dapatlah nak MC sama untuk jadi nurse. ada benda penting yang kena settle kan dekat tempat kerja, so dah tanggungjawab + laki pun boleh take care himself je dekat rumah...okaylah. aku sakit pening pun rawat sendiri2 je

fresh lemon honey ice RM4.20

Demi wifi yang berdesup...sanggup aku gagahkan jugak datang makan sini + melayan ketekak orang demam yang tiba2 nak makan macam2 pulak. lepas balik kerja petang semalam, aku bawaklah orang sakit ni pegi makan ikut keinginannya.

pappa bun RM8.40 for 3

Bincang jugaklah about my sepupu wedding this coming new year at Melaka...tak tau lagi nak sponsor dia apa untuk hantaran. susah2 sangat bagilah sekampit beras ye dok...boleh buat makan kenduri untuk orang ramai kan...alhamdulillah kenyang nanti tetamu.

dry koey teow with curry chicken RM8.40

Tak lama pun melepak dekat sini...sian orang demam kena rehat cukup2, besok dah kena kerja. MC sehari je bang...dah jom balik.

4 comments:

Mimy Hamid said...

orang demam dpt pekena tempat feberet konpom baekk kannnnn

KhaiRin said...

kuew teaw yg x thn tu..

Eri-chan said...

kuew tiaw mcm tempting jekk pelik gak aku tgk rupa dia

Ann Ishak said...

Eri-chan - sebab ada letak kari ayam sekali