Tuesday, December 27, 2011

Present for children

Kena tunjuk jugak, penat dowh untuk nak merialisasikan impian niat tulus ikhlas orang ni, haruslah kita hargai dengan sesungguhnya ye dak. yang ni adalah present untuk children pulak on Rayyan 3rd years birthday bash. tapi dapat je setiap orang set children dengan adult pun coz yang datang mestilah ada besar keciknya kan. yang macam aku ni single mingle datang pun dapat 2 sekali.

comel je boncotnya...sukaaaaaa sangat

appreciation message

mineral water

mechanical pencil set and keychin

choc bar

pencil case

yang memang my fav, sticker...alahaiii comel kan

3 comments:

Eri-chan said...

ini benar2 party birthday!..

Mimy Hamid said...

serius best giler...mak budak pun leh terkinja ni

Ann Ishak said...

Memang comel2 hadiahnya kan