Friday, December 30, 2011

Relaxing Blend

Harmonious blend of pure essential oils to help you relax and unwind after a busy, stress-filled day.

Balik dari kerja ni memang badan melesu letih je. walaupun sampai rumah tu dah memang memalam, tapi tugas tanggungjawab sebagai isteri dekat rumah tetap kena buat jugak. masa nilah kalau nak memdobi, membersih rumah apa yang sempat dan yang penting sekali kena sediakan makan malam.

Tapi sekarang ni mood untuk balik rumah tu membuak2 sesaja. Aku memang suka rumah yang sentiasa berbau wangi...barulah tenang hati melangkah masuk sehingga boleh lupa betapa penatnya sebelum tu. amat mencintai apa2 saja jenis essential oil as long as sesuai baunya dengan rongga hidung dan yang paling best mampu menenangkan fikiran jugak. dan sekarang ni aku tengah menggunakan Tanamera Essential Oil for Relaxing Blend, memang mendamaikan perasaan dan mampu membuatkan fikiran dan perasaan kita tenang, relax sambil menghayati keharumannya sekali...ahhhhhhhhh damainya

3 comments:

Mimy Hamid said...

ni minyak massage ke?? best ni urut dari umah...

Eri-chan said...

dah lama jugak rumah aku tak bau wangi2..salah beli bersin aje...

Ann Ishak said...

Mimi Hamid - essential oil, bukannya minyak urut

Eri-chan - memang pun, sebelum beli kena test bau dulu. yg penting ikut haruman yg sesuai dengan hidung mu