Wednesday, December 14, 2011

Speed On Over Bash

It's party time...yehaaaaa, selepas penat lelah mengelolakan segala persiapan hanya untuk si comel Rayyan ni. he is turning 3 this year, sekejab je masa berlalu. rasanya baru semalam aku celebrate his 1st year birthday at Bora Ombak. sekarang ni kemain banyak lagi keletah budak ni, he is the son on my beloved friend Zuraini and husband.

this invi dah mula fly over to friends email address about 1 month in advance to booked the date

From Untie Ann & Uncle Faizal...uncle tak dapat datang, biasalah kerja tak abis2 so untie datang sorang bersama barang2 yang sarat ni just for you Rayyan.

bertempat ni Halia Restaurant @ Sime Darby Convention Centre

Lightning McQueen for the every menu

salad section

desert section

balloon for the kids...memang all over the resto ada

Setiap kali pergi Halia Restaurant ni akan mengingatkan aku tentang keenakan nasi kandar nya...memang superp best punya, tu yang Faizal bengkek je tak dapat join this event.

3 comments:

Mimy Hamid said...

nice & cantik nyaaaa buat kat halia, sime darby ni..agak2 baper cost eh??

Eri-chan said...

sayang oii Auntie la...hehehe..
dasyat baru 3 tahun punya birthday..kalau 17 tahun?

Ann Ishak said...

Mimy Hamid - oh memang mahal, 10k untuk resto sahaja

Eri-chan - tak payah tunggu 17 tahun, tunggu je tahun depan...more grand