Friday, December 16, 2011

Vrommm vrommm cake

Tak abis lagi ye, layan...

my beloved friends

dim sum ni memang serious sedappp sangat, memang 4-5 kali aku bangun ambik makan

announcement for cake cutting done by mummy Rayyan

dragon fruit tu pun aku ambik makan dengan banyak...manis2 pulak tu

for Rayyan

aku bengkek dengan badut ni, tak henti2 kacau tau...pegilah layan budak2 kecik sana tuh

for daddy Rayyan which is share birthday month yang sama

Untuk majlis ni, memang yang paling seronok adalah all the kids yang datang. selain makan2 diorang ada activity macam coloring, yang pakai pasir berwarna pun ada jugak, kuiz la dan macam2 lagi di layan host oleh badut tu sendiri. biar dia layan budak2 supaya makpak diorang boleh makan dengan senang hati tanpa risaukan anak2 masing2.

3 comments:

Mimy Hamid said...

alaaa ada dimsum...best tuuuuu

Eri-chan said...

ini adalah party birthday yang mahal..huhu

Ann Ishak said...

Mimy Hamid - memang best dimsum tuh

Eri-chan - yes memang mahal