Friday, January 20, 2012

Cake in advance

Malam tadi aku bawak makan cake secara in advance untuk Faizal pulak. birthday minggu depan tapi semuanya pulun in advance minggu ni, bukan apa takut tak sempat nanti. manalah tau kan, kita merancang, Allah yang menentukan perjalanannya. sementara masih ada masa peluang ni kita hayati dulu masa yang ada. memang tak buat apa2 reservation pun masa datang ni, main redah je...dah hampir tengah malam pun, orang tak ramai.

the main entrance alexis @ Great Eastern Mall

brownies with ice cream RM15.50 ni haruslah sedap, sedap macam makan gula2 rasanya

Cake pavlova RM15 yang paling mendapat perhatian aku dan mungkin juga korang semua kan, geram je tengok strawberry dengan blue berry bergolek tu.

hot cafe latte RM11.50 for me and ice cappuccino RM15 for Faizal

Bawak makan malam sudah, bawak makan cake pun sudah...alhamdulillah. rezeki lebih nanti kita buat lagi next week ye.

3 comments:

Mimy Hamid said...

advance pun ok la...janji celebrate kan...hari besday terima hadiah la...bukan sini mmg fav place bujal ke

Eri-chan said...

sini memang terbaik pavlova. try the apartment nanti tau,.sedap jugak

Ann Ishak said...

ye ke, okay nanti nak pegi cuba pulak