Wednesday, January 18, 2012

Dinner @ Chilli's

Dah lama tak menapak ke Mid Valley ni, so malam tadi pegilah daku bersama Faizal ke sana semata2 nak dinner dekat Chili's. lagi pun memang nak bawak Faizal makan pun bersempana hari lahirnya next week. pergi awal sebab next week dah ada plan lain pulak.

Kami memang suka je makan dekat Chili's ni, tambahan my laki memang tolak batu kayu bab makan2 ni (tengok size la) hihihihi.

Kot mungkinlah ada yang masih tak tau dekat MV ada Chili's, meh aku tepek address dekat bawah ni;

Chili's @ Mid Valley Megamall
G (e) 011b-013, Lingkaran Syed Putra
59200 Kuala Lumpur,
Federal Territory of Kuala Lumpur
Tel: 03-22876788
Open daily: 12pm-12am

his favorite lamb shoulder

Biasalah memang duduk dekat dengan tv, matanya hanya ke tv je...apa lagi bola la tu.

4 comments:

Mama Ema said...

kusyuknya tgk tv

Mimy Hamid said...

i love Chilis so muchhhhhhhhhhhhhh.......sedap giler

ibuhebat said...

aduh.. sedapnya .... teringin rasa... jemput ke blog sy http://hebatkan.blogspot.com :)

Ann Ishak said...

i will ibuhebat