Wednesday, January 4, 2012

Dinner @ Kenny Rogers Roasters

Ada ke yang tak suka makan dekat Kenny Rogers Roasters ni?!!! mesti semua orang suka kan kan kannnnn, best tu makan ayam panggang. aku belumlah lagi sampai masa nak muak makan ayam, kira pantang orang ajak nak belanja je kan... :)

heavenly delicious, must try!!!

Cuma malam tadi barulah aku perasan dalam bill yang rupa2 dekat Kenny Rogers ni punye service charge punyalah tinggi, 10% tu weh sedangkan servicenya tetap lambat dan bukanlah terbaik sangat pun. mintak sudu pun nak kena tunggu 5 mins jugak walaupun bukannya ramai pelanggan pun. dahlah kita ni memang kena bayar gov tax, service yang tak seberapa ni pun nak bayar jugak...alahaiiiiii dowh

Less fat, less salt, less calories...tapi orang dekat atas tu dah confirm tak boleh jadi duta punya. tak memenuhi criteria yang ditetapkan...

Aku tengah berangan nak makan kenyang2 sebab dah lama pulak rasanya tak datang makan dekat sini, membuak2 pulak selera ni.

bini suka hati sangat sebab dapat pow lakinya

as usual, these muffin come with the set...my fav banana

garden salad

1/4 blackpaper chicken with rice, mashed potato and salad

spaghetti apa tak namanya, lupa...

sebab dah lama tak mai makan dekat sini...habis licin boliauuuuuu

Lepas tu sebelum balik singgah tepi jalan nak sampai ke rumah, ada je orang jual durian kan. terus beli 2 bekas tu. memang suka beli yang dah siap kopek ni, senang tak payah penat2 nak bawak naik rumah lepas tu nak buang pulak kulitnya. rumah aku tu ada 72 anak tangga nak kena daki weh...

9 comments:

Mimy Hamid said...

wah sudah mengira anak tangga ke..hihihi...suka ayam KKR besttt....makan byk more fat gak

Muka Haluih (MH) said...

macam kenal je tmpt kkr tuh.hihi.. betul2! svcs lembap tp bab charge punye la mahal nk mampos! hurrmmm..

Eri-chan said...

aku pun tak pernah kira tangga rumah tu wei..

apapun muffin sedap.huhu

Hazlina Shahrel @ The QueenWidelia said...

sedap..sedap sedap.. gambo yg last laaaggi sedap... hahahaha

KhaiRin - anies said...

durian tu..aisehhh meleleh la

Kakzakie said...

Anak-anak kakak lebih suka Kenny rogers berbanding KFC/McD. Kakak tak kisah semua makan aje...:)

Azlan Hasan said...

nyumm..nyum..kenny rogers mana nie??hehehe

Regards,
-Strider-

cik Kartun said...

nyummm2 :)

Ann Ishak said...

ni dekat Kenny Rogers JJ AU2