Saturday, January 28, 2012

Dinner @ Paddington House of Pancakes

Ini bukan upacara makan breakfast ye, almaklumlah kalau sebut pasal pancakes...terus je terfikir ni menu untuk sarapan je. no no no sayang, sekarang ni boleh buat menu apa saja berasaskan pancakes...tak percaya meh cuba makan dekat Paddingtin House of Pancakes ni. memang segala menu yang terdapat di sini adalah berasaskan pancakes tapi taklah sampai minuman pun nak berendam dengan pancakes, tu hoverrrrrr.

hot choco RM7.50

Nak buat sendiri, ahkak tak mampu dek...order jelah tapi seyesssssssss memang sedap minuman ni.

iced coffee RM8.50

Paddington House of Pancakes has a wide range of pancakes in their menu...you name it, they have it. we only order for main course but the starter and dessert are tempting.

The location are;

Lot G363, Ground Floor Rainforest,
1 Utama (new wing).

Unit 142, 1st Floor,
The Curve,
Mutiara Damansara

G-20, Hartamas Shopping Center,
60, Jalan Sri Hartamas 1,
50480 KL

grill lamb RM10.50

Big portion, aku tak larat makan sorang...apa lagi transfer dekat orang sebelah. lapisan bawah tu adalah pancakes.

texas chic RM16.50

Perhhh, memang marvelous and the best ever. nampak kecik je kan tapi cuba rasa...bagai tak larat nak habiskan je. lapisan bawah tu adalah pancakes jugak.

Bersempana hari lahirnya last Monday, aku bawak sekali lagi makan di sini. memang dia suka sangatlah, salah satu tempat fav dia jugak. kalau dah suka tu, tak payah nak pening kepala nak bawak makan mane2 walaupun ini adalah kali ke dua kot aku bawak makan2 sempena birthday boy poyosssss ni.

Makanan dekat sini banyak pilihan dan portion adalah besar2. kalau datang secara berjemaah tu, di recommend kan order menu yang pelbagai, so than bolehlah rasa serba sedikit pelbagai jenis makanan. aku pergi yang dekat The Curve and the service is good (add 10% service charge). and absolutely I'm looking forward for the next visit.

2 comments:

Mimy Hamid said...

pernah try makan kat MV..ok la sedap jugak..cuma kalau nak bawa hubby ku bukan taste nya hihi

Ann Ishak said...

makan sendiri je