Saturday, January 21, 2012

Dinner @ The Windmill Station

Last week adalah balik Seremban sekejab, saja nak tengok my kakak family terchinta...rindu dekat diorang semuanya. last jumpa pun masa new year ari tu sama dengan sibling yang lain2nya. lepak2 makan2 bual2 sampailah ke malam, tak stay sanalah sebab the next day tu Faizal kerja. sebelum balik KL, kami pegi makan dekat The Windmill Station dulu.

star fruits + apple RM4.20

Air ni memanglah sedap, gelas besar so boleh share je. lagi pun aku order makanan berkuah, lebih banyak hirup kuah berbanding minum air.

garden salaad RM5.80

Aku dah a few times jugak datang makan dekat sini, so far makanannya sedap tapi belum sampai tahap sedap sangat. surprisingly dekat sini memang selalu penuh dengan pelanggan sampai lewat malam tau. memang sedaplah tu bagi pelanggan2 dekat sekitar Seremban ni dan service memang pantas, restaurant sangat bersih dan teratur.

mushroom pasta RM7.80

The Windmill Station ni pun ada dekat Melaka jugak kalau tak salah Melaka Raya dan ada satu lagi dekat Bukit Beruang. yang dekat Seremban punya located at;

The Windmill Station
No. 120, Jalan S2 D31
City Centre, Seremban 2
70300 Seremban
Tel: 06-601 6675

tom yam bihun RM6.50

Kami makan dulu, selamat mencuba kalau ada sesapa berhajat nak mencuba ye. cuba dulu baru tau sedapnya macam mane kan

2 comments:

Mimy Hamid said...

ala jauhla somban ...KL takde ke

Ann Ishak said...

somban dongan melako yo