Sunday, January 29, 2012

Good luck Dear Kath

Kadang2 tu aku terfikir jugak, mampukah aku bekerja sampai bersara nanti?!!! memang aku kagum sangat dengan orang yang bekerja sampai bersara ni, kagum dengan tahap kesabarannya dalam menempuhi setiap kerenah semasa bekerja. yelah mana ada tempat kerja yang tak dilanda masalah langsung, besar kecik pun mesti ada jugak kan.

from her boss

Inilah dia my office buddy yang akan bersara selepas ni. tengok muka macam tak percaya je kan yang dia dah pun 55 years old. sentiasa nampak muda je, good luck dear...lepas ni jaga cuculah pulak ye. anak2 pun dah lepas semuanya, senang hati kan.

4 comments:

Azlan Hasan said...

betul laa kak..tak nampak cam 55 pun..hehehe

Regards,
-Strider-

Mimy Hamid said...

memoga kita pun akan bekerja sampai bersara..kena banyak sabo

Eri-chan said...

alamak nenek dah ke..muda naaa rupanya

Ann Ishak said...

rupa tak menentukan usia hihihi