Thursday, January 26, 2012

Groceries time

Ingatkan malam ni nak menontonlah since tak jadi lepaking dengan BFF...tapi tak jadi jugak rupanya. movie yang nak ditonton tu dah tinggal yang ala2 lepas 9pm je. tak dapatlah kot, baiklah menonton tv je dekat rumah. lewatlah jugak untuk aku tu, besok nak bangun awal lagi. kesudahannya tadi just singgah beli barang dekat JJ AU2. 2 barang je pun nak belinya tapi dah alang2 keluar, terus sauk mane yang sempat.

Aku dan husband adalah peminum tegar susu, pelbagai perisa dan yang menjadi pilihan utama adalah fresh milk. boleh dikatakan memang sentiasa adalah fresh milk ni di rumah dan yang selalu menjadi pilihan adalah Dutch Lady. tapi kali ni terpaksa beli yang perisa coklat semata sebab segala jenis susu putih dah abis. terkejut tau, ingatkan takdelah orang nak minum tapi sangkaan ku salah. rupanya ramai yang menitik beratkan pasal kesihatan kan, alhamdulillah.

Downy Antibac menjadi pilihan untuk melembutkan dan memberikan haruman yang mampu menyegarkan rongga hidung aku ni...wahhhhhhhhhh macam iklan da tapi ni pree punyelah. beli yang besar terus, tahan sampai berbulan2 lamanya. sekarang ni ada macam2 haruman pulak seperti Downy Passion, Downy Attraction (bahaya nih hihihi) dan yang haruman yang latest Downy Innocent yang botolnya warna pink lagi. tapi sayang tadi yang hak pink tu dah habis gamaknya, takpe nanti cari dekat tempat lain pulak la.

4 comments:

Eri-chan said...

brp rm downy tu?
esok kita lepak okaysss

Azlan Hasan said...

hehe..susu dutch lady..tetiba teringat yang diri ni dah lama tak minum susu..hehe..sy xboleh minum susu putih ko kalau beli terpaksa laa beli perisa coklat kak..hehehe

Regards,
-Strider-

ieda said...

dah lama x beli downy tuu ...

Mimy Hamid said...

aku la tu pembeli susu putih tegar heheh